Nogomet

Kroos: 'Činjenica da svi možemo zabiti dodatno otežava život protivnicima'

Branimir Korać • četvrtak, 25.11.2021.
Kroos: 'Činjenica da svi možemo zabiti dodatno otežava život protivnicima'

Madridski Real odradio je prvi zadatak i izborio plasman u osminu finala Lige prvaka. Toni Kroos bio je među strijelcima...

Real Madrid upisao je novu pobjedu i ovim slavljem 3:0 u gostima kod Šerifa osigurao je mjesto u osmini finala Lige prvaka. Za igrača utakmice proglašen je Toni Kroos.

"Osjećam se jako dobro kao i cijela momčad. Ako momčad funkcionira dobro, odmah je i meni lakše. Pokušao sam igrati svoju igru i ispalo je dobro, ali ne zanimaju me individualne nagrade, najbitnija mi je pobjeda te momčadska izvedba. Imali smo problema možda u prvih 15-20 minuta, ali nakon toga smo potpuno kontrolirali igru, stvarali prilike i postigli tri gola. Zaslužena pobjeda, zadovoljni smo zbog prolaza", istaknuo je Kroos.

Real je posebno dobro izgledao u igri prema naprijed gdje je imao raznolika rješenja.

"Na treninzima puno radimo na tom segmentu i to se vidjelo u zadnjim susretima. Trener ponekad od nas veznjaka traži da više šutiramo ako ne prolaze ubačaji, a činjenica da svi možemo zabiti dodatno otežava život protivnicima. Moramo nastaviti ovako jer je pred nama još dosta teških utakmica. Još nismo ništa osvojili."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!