Košarka

Lakersi u neizvjesnosti: Anthony Davis ponovno ozlijeđen

Branimir Korać • subota, 18.12.2021.
Lakersi u neizvjesnosti: Anthony Davis ponovno ozlijeđen

Los Angeles Lakersi poraženi su u gostima kod Minnesote, ali to je manji problem. Veći problem je nova ozljeda Anthonyja Davisa...

U večeri povratka Isaiaha Thomasa u NBA ligu (19 poena za 22 minute), Lakersi su dosta zabrinuti dočekali kraj dvoboja protiv Timberwolvesa. Poraženi su 110:92, ali ne brine ih toliko poraz koliko situacija s Anthonyjem Davisom.

Jedan od ključnih igrača u pohodu Lakersa na naslov prvaka, dva puta je napuštao parket zbog ozljede, a druga ozljeda je ipak ozbiljnija od one prve.

U ranoj fazi susreta morao je u svlačionicu nakon što iskrenuo zglob, međutim uspio se vratiti u drugoj četvrtini i nastaviti s igrom.

Razlog za zabrinutost stigao je u trećoj dionici kada je nezgodno doskočio na nogu Jadena McDanielsa i u bolovima ostao na parketu.

Tom prilikom došlo je do ozljede koljena, Davis je u bolovima i uz pomoć otišao prema svlačionici, a koliko je bol bila jaka pokazuju i snimke kako je u tunelu prema svlačionici morao sjesti na pod jer nije više mogao nastaviti.

Prve informacije ipak daju ohrabrenja Lakersima jer kažu kako ipak nije riječ o teškoj ozljedi već samo kontuziji, ali napravit će se dodatna snimanja danas u Chicagu nakon čega će biti jasnije o koliko teškoj ozljedi je riječ.

Njegov duži izostanak bio bi uistinu težak udarac za Lakerse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tapiros18.12.2021. u 15:07
    Nevjerojatno jak igrač, ali staklene konstitucije! Čovjek je doslovno čitavu karijeru pod nekom ozljedom - 20ak utakmica i ozlijeda neka. I to ne nešto što stalno vuće, stalno nešto drugo.
    tapiros