Rukomet

Jelinić: 'Velika je čast bila igrati u ovoj velikoj utakmici'

Matej Kačan • nedjelja, 16.01.2022.
Jelinić: 'Velika je čast bila igrati u ovoj velikoj utakmici'
Foto: Pixsell

Lijevi krilni igrač Marin Jelinić debitirao je za reprezentaciju na velikom natjecanju baš protiv Srbije te je podijelio svoje dojmove nakon velike natjecanje...

Jedan od debitanata na velikoj utakmici protiv Srbije bio je i lijevi krilni igrač Marin Jelinić. Krilo Nexea stiglo je na brzinu između dvije utakmice, a na kraju je Jelinić morao nositi dobar dio tereta na toj pozicji.

"Dojmovi su se malo spustili, već razmišljamo o Ukrajini. No, bila je ovo "nemoguća" utakmica na veliki dan međunarodnog priznanja Hrvatske i s toliko navijača, stvarno je bila velika čast igrati za ovu reprezentaciju."

Marin je praktički na brzinu, "ni iz čega" uskočio na to lijevo krilo, pozvan je nakon Francuske, a u prvih sedam je upao nakon pozitivnog nalaza Mandiću, ali dobro se snašao.

"Ja već dugo godina igram u mlađim reprezentacijama, igramo tu sličnu 5-1 obranu. Nije mi se bilo teško prilagoditi, mislim da je bilo zadovoljavajuće. Nisam se nadao pozivu, znao sam da sam tu jer je izbornik rekao da čekam poziv ako bude Covid ili nešto, ali iznenadio me poziv nakon Francuske. Odmah sam spakirao stvari i zaputio se u Szeged jer mi je velika čast igrati po prvi put na velikom natjecanju."

Pripreme za Ukrajinu kreću danas i Jelinić ne sumnja da će se dobro odraditi.

"Još nismo imali video, ali izbornik će nas pripremiti na sve što oni rade. Mislim da će ishod biti pozitivan za nas", završio je.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!