Rukomet

Čupić: 'Mislim da je ovo bio naš maksimum u ovom trenutku'

Branimir Korać • subota, 22.01.2022.
Čupić: 'Mislim da je ovo bio naš maksimum u ovom trenutku'
Foto: Pixsell

Ivan Čupić nakon susreta protiv Danske priznaje kako je otišlo puno energije na hvatanju priključka i na kraju je ponestalo vremena...

Nakon lošeg nastupa protiv Crne Gore, Hrvatska je odigrakla bolju utakmicu protiv Danske. Ipak, Danci su zasluženo pobijedili.

"Kada izgubiš od Crne Gore, nisi se borio, kada izgubiš od Danaca borio si se. To je malo teško prihvatiti kada si unutra, ali htijenje i želja su uvijek tu. Igrali smo protiv kvalitetne ekipe, trudili smo se, napadački i obrambeno bili smo puno kvalitetniji nego prije dva dana, ali ipak nije bilo dovoljno. Danci su zasluženo pobijedili, cijelo vrijeme su bili korak-dva ispred nas i koliko god smo energije potrošili u lovu, na kraju smo ostali bez vremena da ih stignemo uhvatiti", ističe Ivan Čupić.

Čupić smatra kako je ovo bio maksimum u ovom trenutku.

"Svaka dva dana se igra, pokušavamo izvući sve što možemo iz ekipe koja je na okupu. Mislim da je ovo danas bio naš maksimum u ovom trenutku, naša dobra utakmica, ali nije bilo dovoljno za pobijediti Dance."

Tu nije krajb za Hrvatsku, preostale su još dvije utakmice.

"Ista stvar kao i prije dva dana. Reset, odmor, za dva dana novi dan i nova utakmica, nova šansa za dokazivanje i učenje za mlade dečke. Normalno da se nadamo dobroj utakmici i idemo na pobjedu."

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!