Ostali sportovi

Kraj za Bradyja? Američki mediji: 'Namjerava se umiroviti, objava uskoro'

Matej Kačan • subota, 29.01.2022.
Kraj za Bradyja? Američki mediji: 'Namjerava se umiroviti, objava uskoro'

Izvori američkih medija bliski Tomu Bradyju govore kako će se ponajbolji igrač ovog sporta u povijesti uskoro odlučiti za odlazak u mirovinu...

Ako je vjerovati navodima američkog CBS-a, odnosno njihovog novinara specijaliziranog za NFL Jasona La Canfore, najveći igrač američkog nogometa u povijesti Tom Brady namjerava otići u igračku mirovinu.

"Više izvora iz Bradyjevog unutarnjeg kruga očekuju da će svoje planove iznijeti u narednim danima. Brady je povjesničar sporta, zna što je potrebno da bi se došlo do ove razine sezone pa ne želi privatizirati sport. Objava odluke tjedan prije Super Bowla nije njegov stil", napisao je La Canfora.

Brady će u kolovozu napuniti 44 godine, a ove je sezone s Buccaneersima ispao u drugoj rundi doigravanja od LA Ramsa. La Canfori je izvor kazao kako "ne bi bilo iznenađenje" ako bi se Brady odlučio za mirovinu i otišao "raditi što god želi".

Ako je to zaista kraj, bit će to kraj jedne velike karijere. Brady je osvojio sedam titula prvaka, pet puta je bio najkorisniji igrač Super Bowla, a tri puta čitave sezone. U prvu momčad lige biran je tri puta, a 15 puta na Pro Bowl.

Ostale njegove rekorde i brojke ne treba ni spominjati i nesumnjivo je riječ jednom od najvećih ikad, ako ne i onome koji drži taj tron.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!