Coppa Italia, četvrtfinale, 08.02.2022, 21:00 h
Inter
Inter 2:0 Roma
Roma

Perišić asistirao Džeki za rani pogodak u prolazu Intera u polufinale Kupa

Branimir Korać • utorak, 08.02.2022.
Perišić asistirao Džeki za rani pogodak u prolazu Intera u polufinale Kupa

Inter je prošao u polufinale Coppa Italije pobjedom u četvrtfinalu na svom travnjaku protiv Rome uz asistenciju Ivana Perišića...

Inter je odradio posao na svom travnjaku protiv Rome i izborio prolaz u polufinale Kupa. Nakon što je u zadnje vrijeme pokazao mali pad u formi, ovdje nije dopustio iznenađenje.

Inter je krenuo odlično i već u drugoj minuti stigao je do vodstva. Ivan Perišić prošao je lijevom stranom i ubacio oštro poluvisoko na natrčalog Edina Džeku koji sjajnim udarcem iz prve pogađa za 1:0.

Takvo otvaranje utakmice olakšalo je život Interu koji je vrlo brzo mogao i do drugog gola, Nicolo Barella je odlično opalio u šestoj minuti, ali zaustavila ga je greda.

Inter je imao susret pod kontrolom, a do drugog pogotka čekao je do 20 minuta prije kraja susreta kada je Alexis Sanchez odlično pucao i pogodio za 2:0.

Kod Intera Marcelo Brozović odigrao je cijelu utakmicu dok je Perišić igrao do 85. minute kada ga je zamijenio Denzel Dumfries.

Coppa Italia

četvrtfinale

Inter2:0Roma
Milan4:0Lazio
Atalanta2:3Fiorentina
Juventus-:-Sassuolo

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Coppa Italia

četvrtfinale

Inter2:0Roma
Milan4:0Lazio
Atalanta2:3Fiorentina
Juventus-:-Sassuolo

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!