Košarka

Silver odabrao Jarretta Allena kao zamjenu za Hardena na All-Staru

Matej Kačan • utorak, 15.02.2022.
Silver odabrao Jarretta Allena kao zamjenu za Hardena na All-Staru

Jarrett Allen, centar Cleveland Cavaliersa dobio je priliku igrati All-Star utakmicu u svom sadašnjem domaćem gradu, i to kao zamjena za Jamesa Hardena...

Centar Cleveland Cavaliersa Jarrett Allen zamijenit će Jamesa Hardena na All-Star utakmici koja se 20. veljače održava baš u Clevelandu, objavila je NBA.

Da simbolika bude potpuna, Clevelandov Allen će u Clevelandu igrati za momčad LeBrona Jamesa, ikone Clevelanda i Ohija koji je Cavsima donio i posljednji NBA naslov.

Harden je prije nekoliko dana razmijenjen iz Brooklyna u Philadelphia 76erse, ali još liječi istegnutu zadnju ložu pa su Sixersi objavili da neće igrati do iza All-Star pauze.

Da stvr bude još više simbolična, Allen je igrao upravo za Brooklyn do odlaska u Cavalierse, a razlog odlaska bio je - trade za Hardena. Netsi su tad iz Houstona uzeli zvijezdu, a da bi oslobodili prostor su u Cavalierse poslali Allena u onome što je na kraju postala razmjena četiri ekipe.

Osim Allena, domaći predstavnik na All-Staru bit će mu suigrač Darius Garland koji će biti na suprotnoj strani, u momčadi Kevina Duranta. Allen je poznat kao jedan od najboljih obrambenih centara lige, ove sezone bilježi tek 6.2 poena, ali uz 11.1 skok i 1.35 blokada po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!