Tenis

Nadal i Medvjedev bez greške, od nositelja 'pali' Carreno Busta i Fritz

Matej Kačan • četvrtak, 24.02.2022.
Nadal i Medvjedev bez greške, od nositelja 'pali' Carreno Busta i Fritz

U odigranim mečevima drugog kola ATP turnira u Acapulcu, svi nositelji osim Pabla Carrena Buste i Taylora Fritza bili su sigurni te su izborili četvrtfinale...

Finalisti Australian Opena Rafael Nadal i Daniil Medvjedev sigurno koračaju prema svom međusobnom susretu u polufinalu Acapulca. Obojica su u drugom kolu prošla u dva seta, dopustivši suparnicima samo tri gema.

Medvjedev je to podijelio u jedan u prvom i dva u drugom setu protiv Pabla Andujara, dok je Nadal Amerikanca Kozlova nadvisio sa 6:0 i 6:3.

Još sigurniji bio je Stefanos Tsitsipas. Grk je Jeffreyu Wolfu dao samo jedan gem i posao je završio za 49 minuta. Ishod njemačkog dvoboja Gojowczyka i Zvereva se zna i nije odigran, drugi nositelj izbačen je s turnira.

Cameron Norrie i Tommy Paul odradili su svoj posao u tri seta protiv Johna Isnera, odnosno Dušana Lajovića, a dva najveća iznenađenja ispadanja su Taylora Fritza i Pabla Carrena Buste.

Španjolac je u tri seta, od čega dva tie-breaka i skoro tri sata igre poražen od Amerikanca Marcosa Girona, dok je Fritza preokretom svladao Japanac, 103. igrač svijeta Yoshihito Nishioka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!