Nogomet

Tuchel: 'Ostajem do kraja sezone, u to uopće ne trebate sumnjati'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 14.03.2022.
Tuchel: 'Ostajem do kraja sezone, u to uopće ne trebate sumnjati'

Chelsea je u velikim problemima nakon što je Romanu Abramoviču zamrznuta imovina, ali ima dozvolu za nastupanju kao i dosad. Thomas Tuchel uopće ne razmišlja o odlasku iz kluba već sada...

Chelsea je na prodaju i ta se prodaja mora obaviti čim prije kako klub ne bi završio u još većim problemima. Trener Chelseaja Thomas Tuchel potvrdio je kako ostaje do kraja sezone u najmanju ruku.

"Nema sumnje da ću ostati do kraja sezone, apsolutno. Moramo čekati i ići iz dana u dan jer se sve može promijeniti. Ali, kao što znate, situacija je jasna - klub je na prodaju i nadamo se da će to proći kako bi se stvari riješile i dale nam perspektivu. Ali to su čista nagađanja i nemam više informacija. I to je ono što sam mislio s danom za danom, što je ionako dobar način da živite svoj život, a sada smo prisiljeni na to jer postoje neke okolnosti na koje ne možemo utjecati. Opet u nekom trenutku to nije tako lijepo jer nemamo konce za povlačenje i nemamo način za pomoći."

Tuchel je slikovito objasnio kako neće odustati i igrat će dok god postoji ikakva mogućnost.

"Zadnja informacija koju imam je da imamo zrakoplov. Ako ne, možemo ići vlakom, autobusom, mogao bih i ja voziti kombi. Zapamtite to, došao bih na bilo koji način."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!