Rukomet

Karačić: 'Imali smo sastanak na kojem je sve rečeno, nema nikakvog skrivanja'

Mihaela Bradovski • utorak, 15.03.2022.
Karačić: 'Imali smo sastanak na kojem je sve rečeno, nema nikakvog skrivanja'
Foto: Pixsell

Igor Karačić vratio se u hrvatsku reprezentaciju i sretan je što je ponovno tu. Srednji vanjski Kielcea potpuno je koncentriran na susrete protiv Finske...

Igor Karačić propustio je ovogodišnje Europsko prvenstvo, ali ponovno je u reprezentaciji na pripremama za kvalifikacijske dvoboje protiv Finske.

"Uvijek je lijepo igrati za hrvatsku reprezentaciju i jako sam sretan što mogu pomoći, opet smo tu, vraćamo se i idemo po nove pobjede."

Sve nejasnoće su otklonjene, Karačić je potpuno posvećen onome što slijedi, a to su susreti protiv Finske.

"Obavili smo sve što smo trebali, imali smo i taj sastanak na kojem je sve rečeno i nema nikakvog skrivanja. Ovo su važne predpripreme prije kvalifikacija koje nam nose Svjetsko prvenstvo, nadam se da ćemo to dobro odraditi i da ćemo se dobro pripremiti. Da ćemo se dobro upoznati, puno je novih lica pa sam se s nekim dečkima i upoznavao. Nadam se da ćemo dobro iskoristiti ovih sedam dana i onda se posvetiti ovim kvalifikacijama koje su za mjesec dana i da ćemo odvesti Hrvatsku tamo gdje joj je i mjesto."

Iako se Finska čini laganim protivnikom, Karačić izbjegava bilo kakvo podcjenjivanje.

"Moramo se dobro pripremiti i analizirati protivnika. Laički gledajući netko bi rekao da će Hrvatska to proći lagano i da će to biti samo uvertira pred Svjetsko prvenstvo, ali mi se moramo stvarno posvetiti svih 120 minuta, moramo odigrati perfektan rukomet te pokazati našim navijačima kakav ćemo rukomet igrati u budućnosti u spoju iskustva i mladosti. Nadam se da ćemo svi ostati zdravi i pokazati to u tim susretima."

Svojim dolaskom donio je i dobru atmosferu u svlačionicu.

"Takvog su me otac i majka napravili, drago mi je da sam mogao donijeti malo te dobre atmosfere u reprezentaciju i nadam se da će tako i ostati."

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!