Nogomet

Hrvatski dvoboj u četvrtfinalu Lige prvaka: Modrić protiv Kovačića

Branimir Korać • petak, 18.03.2022.
Hrvatski dvoboj u četvrtfinalu Lige prvaka: Modrić protiv Kovačića

U Nyonu je održan ždrijeb Lige prvaka koji je dao četvrtfinalne te potencijalne polufinalne parove. Nama svakako najzanimljiviji dvoboj je onaj između Chelseaja i Real Madrida...

Vrlo zanimljivo bit će u četvrtfinalu Lige prvaka gdje nas čekaju četiri dvoboja, svaki zanimljiv na svoj način.

Najzvučniji par svakako je onaj u kojem se sastaju Chelsea i Real Madrid, bit će to dvoboj između Matea Kovačića i Luke Modrića, Kovačića protiv svog bivšeg kluba Reala, a Hazarda i Courtoisa protiv svog bivšeg kluba Chelseaja.

Pobjednik tog dvoboja u polufinalu ima jednako težak dvoboj gdje ga čeka Manchester City ili madridski Atletico. City je jedan od najvećih kandidata za titulu, poznato je kako je kod njega sve usmjereno prema tome da napokon ode do kraja i u Ligi prvaka. Međutim Diego Simeone je majstor za ovakve utakmice i Vrsaljkov Atletico je težak protivnik.

Stanišićev i Vidovićev Bayern će biti favorit protiv Villarreala, ali trebat će mu opreza jer je favorit bio i Juventus pa smo vidjeli što je Villarreal napravio.

Možda najizraženiji favorit je Liverpool njega čekaju dva susreta protiv Benfice i može se reći kako je najbolje prošao u ovom ždrijebu.

Četvrtfinale Lige prvaka:
Chelsea - Real Madrid
Manchester City - Atletico Madrid
Villarreal - Bayern
Benfica - Liverpool

Polufinale Lige prvaka:
Chelsea/Real Madrid - Manchester City/Atletico Madrid
Villarreal/Bayern - Benfica/Liverpool

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!