Tenis

Nick Kyrgios nanio težak poraz Rubljovu, Sinner spasio tri meč lopte

Mihaela Bradovski • petak, 25.03.2022.
Nick Kyrgios nanio težak poraz Rubljovu, Sinner spasio tri meč lopte

Drugo kolo u Miamiju donosi nekoliko vrlo zanimljivih mečeva. Jedan od njih trebao je biti onaj između Nicka Kyrgiosa i Andreja Rubljova, ali Australac je sjajnim nastupom učinio meč nezanimljivim...

Britanski dvoboj u drugom kolu turnira u Miamiju pripao je Cameronu Norrieju koji je u dva seta bio bolji od Jacka Drapera. Norrie je puno bolje koristio svoje prilike, dvije break lopte je izborio i obje iskoristio, a Draper ih je imao osam i iskoristio tek jednu za povratak u prvi set kod 5:3.

Jannik Sinner bio je na teškim mukama protiv Finca Emila Ruusuvuorija. U trećem setu bio je suočen s porazom, spasio je tri meč lopte i onda kada se dokopao prve odmah ju je realizirao. Na kraju je slavio s 10:8 u tie-breaku trećeg seta.

Težak poraz upisao je peti nositelj Andrej Rubljov kojeg je pregazio Nick Kyrgios. Kyrgios je odigrao sjajan meč i upisao je vrlo visoku pobjedu sa 6:3, 6:0 ostavivši Rubljova bez šanse. Rus nikako nije mogao ući u ritam, Kyrgios je brzo završavao poene i meč je potrajao neočekivano kratko.

Poraz u dva seta upisao je i John Isner kojeg je iznenadio Francuz Hugo Gaston. Niti Isner nije bio u dobrom izdanju, ali Francuz je dobro iskontrolirao Isnerov servis i to ga je odvelo do pobjede.

ATP Miami, drugo kolo:
Cameron Norrie (Velika Britanija, 10) - Jack Draper (Velika Britanija) 7:6(5), 6:4
Fabio Fognini (Italija, 31) - Taro Daniel (Japan) 6:7(1), 6:2, 7:6(5)
Pablo Carreno Busta (Španjolska, 17) - David Goffin (Belgija) 6:3, 6:2
Hugo Gaston (Francuska) - John Isner (SAD, 20) 7:6(5), 6:4
Jannik Sinner (Italija, 9) - Emil Ruusuvuori (Finska) 6:4, 3:6, 7:6(8)
Nick Kyrgios (Australija) - Andrej Rubljov (-, 5) 6:3, 6:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!