Nogomet

Insigne, Immobile i Jorginho vjerojatno završavaju reprezentativnu karijeru

Matej Kačan • nedjelja, 27.03.2022.
Insigne, Immobile i Jorginho vjerojatno završavaju reprezentativnu karijeru

Talijanski list Corriere dello Sport donosi informaciju da su Lorenzo Insigne, Jorginho i Ciro Immobile vjerojatno završili reprezentativnu karijeru...

Nakon što je Italija dramatično ispala od Sjeverne Makedonije u doigravanju kvalifikacija za SP, neminovna je određena smjena generacija i odlazak nekih igrača u reprezentativnu mirovinu.

Čini se da su prvi kandidati za to Lorenzo Insigne, Ciro Immobile i Jorginho. Taj je trojac napustio reprezentativni kamp uz dopuštenje Roberta Mancinija, kao i Marco Verratti, Gianluca Mancini i Domenico Berardi.

Corriere dello Sport navodi da je odluka trojca da napusti kamp prije prijateljskog dvoboja s Turskom indikator odluke jer sva trojica bila su žestoko kritizirana u posljednjim reprezentativnim nastupima.

Jorginho je promašio već opjevani penal u grupnoj fazi koji bi Italiju poslao direktno na SP, a on i Insigne se muče s formom u klubovima. Immobileu, s druge strane, ne odgovara sustav igre izbornika Mancinija.

Talijani navode da odluke još nisu donesene, ali kako je sljedeće veliko natjecanje EURO 2024., čini se da bi se u sljedeće dvije godine trebala dogoditi smjena generacija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!