Nogomet

Marokanski savez demantirao navode o otkazu Halilhodžiću

Matej Kačan • utorak, 03.05.2022.
Marokanski savez demantirao navode o otkazu Halilhodžiću
Foto: Kristijan Komarica

Još se ne zna tko će voditi Maroko protiv Hrvatske na SP u Kataru. Premda su marokanski mediji već "dali otkaz" Vahidu Halilhodžiću, Savez ih je demantirao...

Premda su mnogi marokanski mediji u ponedjeljak prenijeli informaciju o tome kako je Vahid Halilhodžić ipak otpušten s mjesta izbornika te reprezentacije, reagirao je Savez.

U dopisu Kraljevskog nogometnog saveza Maroka stoji da nikakva odluka nije pala jer nije odrađen nijedan sastanak, a priopćenje je izdano "kao odgovor na objavljene informacije i u svrhu pojašnjenja javnog mišljenja."

"Savez mora naglasiti da nijedan sastanak između predsjednika Saveza i izbornika nije održan do danas. Gospodin Halilhodžić je još na odmoru i vratit će se u kompleks tijekom ovog tjedna, kako je i najavljeno", poručili su Marokanci.

Halilhodžić je s Marokom izborio SP u Kataru gdje je smješten u skupinu s Hrvatskom, ali je ušao u sukob s najveći zvijezdama reprezentacije - Ziyechom, Hamdallahom, Mazraouijem koje je i potjerao.

Marokanski mediji već su mu našli i zamjenu u Andresu Villas-Boasu, a predsjednik Saveza nedavno je kazao kako, iako Vaha ima podršku, nitko nije nezamjenjiv te da će se raditi sve kako bi najveće zvijezde Maroka igrale na turniru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!