Nogomet

Predsjednik Villarreala: 'Odluka oko penala je skandalozna, suđenje nije bilo na razini'

Matej Kačan • srijeda, 04.05.2022.
Predsjednik Villarreala: 'Odluka oko penala je skandalozna, suđenje nije bilo na razini'
Foto: EPA

Premda je Liverpoolu čestitao i priznao da je engleska momčad bila bolja, predsjednik Villarreala nije se mirio sa suđenjem u susretu, pogotovo s odlukom o penalu...

Predsjednik Villarreala Fernando Roig Negueroles bio je bijesan na sudačke odluke nakon ispadanja njegove ekipe od Liverpoola u polufinalu Lige prvaka. Očekivano, najviše polemike izazvala je odluka oko penala.

Giovani Lo Celso pri rezultatu 1:0 išao je sam na gol, a vratar Alisson izletio je i pokupio loptu i igrača. Danny Makkelie ostao je bez reakcije, a predsjednika je potpuno razjario.

"Odluka oko kaznenog udarca je skandalozna. Sudac nije bio na razini ove utakmice. Ne vidim moguće objašnjenje i interpretaciju, sudac je bio očajan i uvijek je išao njima u korist", rekao je.

Ipak, predsjednik Villarreala istaknuo je da je Liverpool po igri ipak zasluženo prošao.

"Nije to izlika, bili su bolji i mogli su dobiti i uvjerljivije. No, suđenje nije bilo dostojno ovakvog standarda. Bilo je mnogo malih akcija i odluka koje su išle na njihovu stranu. Bila su tri prekršaja na rubu kaznenog prostora u prvom poluvremenu. Slobodnjak je jako važan, ali nismo mogli dobiti nijedan. No, nisam previše nervozan, ponosan sa što smo stigli ovako daleko, ali suđenje je bilo jako loše", zaključio je.

FOTO: EPA/Biel Alino

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!