Rukomet

PPD Zagreb ostavio Nexe na samo 16 golova i nanio mu težak poraz

Branimir Korać • subota, 07.05.2022.
PPD Zagreb ostavio Nexe na samo 16 golova i nanio mu težak poraz
Foto: FaH

Susret koji nitko nije mogao gledati osim onih koji su bili u dvorani, okončan je vrlo visokom 25:16 pobjedom PPD Zagreba koji je tako izborio prednost domaćeg terena u razigravanju za prvaka...

Uz puno kontroverze dočekao se dvoboj između PPD Zagreba i Nexea, nadamo se da je ovo zadnji put da se takvo što događa i da u 2022. godini jedna od najzanimljivijih utakmica sezone ne ide u prijenosu.

Našičani su bili bolji u prvom susretu i s dva boda ušli u ovaj dvoboj, no Zagreb je uzvratio i to visokom pobjedom 25:16 čime je izjednačio na 2:2 u bodovima i osigurao prednost domaćeg terena.

Tijekom tjedna Našičani su u Danskoj protiv GOG-a zabili 20 golova samo u prvom poluvremenu, ali ovdje su došli svega do 16 pogodaka.

PPD Zagreb se rano odvojio, od devete do 19. minute Nexe je ostao bez pogodaka, Zagreb je otišao na 7:2 i do kraja prvog poluvremena zadržao prednost te na odmor odnio vodstvo 11:6.

U drugom poluvremenu i jedni i drugi bili su efikasniji, Zagreb je još povećao razliku i došao do dvoznamenkaste prednosti. U konačnici slavio je s 25:16.

U redovima Zagreba Dino Slavić skupio je deset obrana, a sedam golova zabio je Ivan Čupić. Kod Našičana po četiri pogotka postigli su Tomislav Severec i Marin Jelinić.

Paket24 Premijer liga:
PPD Zagreb - Nexe 25:16

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!