Nogomet

Radomlje na pogon Hajdukovaca svladalo kandidata za naslov i upisalo četvrto slavlje u nizu

Matej Kačan • ponedjeljak, 16.05.2022.
Radomlje na pogon Hajdukovaca svladalo kandidata za naslov i upisalo četvrto slavlje u nizu
Foto: Dejan Popek

Igrači Hajduka na posudbi u Radomlju svojim su golovima možda i odlučili borbu za prvaka Slovenije jer Radomlje je u gostima svladalo drugoplasirani Koper, a zabijali su Čuić i Ćalušić...

Pretposljednje, 35. kolo slovenske Prve lige zaključeno je u ponedjeljak u Kopru gdje je domaćin, inače jak kandidat za titulu prvaka, dočekao Radomlje i na kraju potpisao važan poraz.

Hajdukov klub partner slavio je s 3:1, upisao je četvrtu pobjedu u nizu i popeo se na šesto mjesto lige. U trenutku potpisa suradnje s Hajdukom na zimu, Radomlje je bilo posljednje na tablici, a od tada je četvrto.

I ovaj put su velik obol ostavili Hajdukovci. Mario Čuić doveo je Radomlje u vodstvo u 25. minuti, a nakon izjednačenja Kopra je Ivana Ćalušić pogodio za 2:1 u 31. minuti.

Konačnih 3:1 postavio je još jedan bivši HNL-ovac, Gedeon Guzina koji je nedavno branio boje Istre 1961. Koper je ovim porazom ostao drugi sa 66 bodova, bodom manje od Maribora kolo prije kraja.

Tako će o prvaku odlučivati posljednje kolo u kojem Maribor ide u goste četvrtoj Muri, dok Koper ide u goste Bravu koji je peti. Radomlje u borbi za šesto mjesto igra s Domžalama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!