Nogomet

Radomlje sezonu zaključilo remijem, opet zabijali Hajdukovci

Matej Kačan • subota, 21.05.2022.
Radomlje sezonu zaključilo remijem, opet zabijali Hajdukovci
Foto: Dejan Popek

Hajdukov klub partner u Sloveniji, momčad Radomlja odličnu drugu polusezonu zaključila je remijem protiv Domžala uz nove golove Hajdukovaca čime je potvrđeno šesto mjesto...

Slovensko Radomlje, klub koji od ove zime ima jako usku suradnju sa splitskim Hajdukom, odradilo je vrlo plodonosno proljeće od potpisa suradnje. Radomlje je na početku bliskog odnosa s Hajdukom bilo posljednje u slovenskog prvoj ligi, a sezonu je zaključilo na šestom mjestu.

U direktnom dvoboju za šestu poziciju u posljednjem kolu dočekane su Domžale, a nakon šest pogodaka i po boda na svakoj strani Radomlje je ostalo s bodom više i na jako dobrom mjestu u sredini tablice.

Opet su zabijali Hajdukovi igrači na posudbi pa je domaće u vodstvo doveo Mario Čuić u 28. minuti, a nakon preokreta Domžala preko Adamova i Jakupovića je u 59. novo izjednačenje donio Pogačar.

Hajdukov napadač Ivan Šarić potom je u 73. pogodio za drugi preokret i 3:2 za domaće, ali je Adamov drugim pogotkom postavio konačnih 3:3, ipak nedovoljnih za skok Domžala.

Šarić je odradio jako lijepu sezonu na kraju, u 34 nastupa zabio je sedam pogodaka uz pet asistencija, dok je Čuić nakon oporavka od duge ozljede baš na kraju uhvatio formu pa mu je ovo bio drugi pogodak u sezoni, i to u drugoj utakmici u nizu. Ukupno je skupio šest nastupa za Slovence uz pet za Hajduk na početku sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!