Ostali sportovi

Odbojkaši i odbojkašice nastavljaju potragu za prvom pobjedom

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 27.05.2022.
Odbojkaši i odbojkašice nastavljaju potragu za prvom pobjedom

Hrvatske odbojkaške reprezentacije nakon prvih odigranih utakmica Zlatne europske lige u Varaždinu vjeruju u dobar nastavak natjecanja.

Iako na samom početku nisu uspjele nadjačati svoje protivnike, vjeruju kako će sutrašnji novi susreti donijeti bolje rezultate i opravdati njihove uloge među favoritima ovog natjecanja.

Odbojkašice sljedeću utakmicu igraju sutra u 17 sati u Areni Varaždin protiv Slovačke.

"Slovačka je jako dobra ekipa, no isto tako mi se dobro pripremamo za njih. Imali smo dosta pripremnih utakmica, treniramo žestoko, analiziramo ekipe i radimo na našoj taktici", izjavila je reprezentativka Mika Grbavica i dodala: "Spremni smo za pobjedu, dođite i bodrite nas."

Muška reprezentacija sutra igra s Danskom te 1. lipnja sa Španjolskom u 19.30 sati. Final Four Zlatne europske lige za odbojkaše održat će se u Varaždinu 18. i 19. lipnja.

"Danska je slabija reprezentacija od Ukrajine protiv koje smo igrali. Prošle godine osvojili su Europsku Silver ligu i svakako ih trebamo respektirati. U ovu utakmicu ući ćemo maksimalno fokusirani te ovim putem pozivam sve da dođu u što većem broju u Varaždin i podrže nas na našem putu prema Final Fouru", izjavio je reprezentativac Petar Đirlić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!