Nogomet

Salah: 'Sve bih nagrade dao da možemo ponoviti finale Lige prvaka, ali nogomet tako ne funkcionira'

Branimir Korać • četvrtak, 02.06.2022.
Salah: 'Sve bih nagrade dao da možemo ponoviti finale Lige prvaka, ali nogomet tako ne funkcionira'
Foto: EPA

Mohamed Salah pomeo je nagrade na Otoku ove sezone, ali ostao je bez onog čemu se najviše nadao. Nije osvojio Ligu prvaka s Liverpoolom...

Mohamed Salah proglašen je najboljim igračem Premier lige i u izboru navijača i novinara. Međutim na kraju dana ipak nije posve zadovoljan, nedostaje mu trofej koji je jako želio.

"Dobiti priznanje od strane navijača i sportskih novinara u istoj sezoni je nešto posebno i nikada to neću zaboraviti. Ipak, dao bih sve te osobne nagrade za priliku da ponovim to finale Lige prvaka, ali nogomet ne funkcionira tako."

Salah dodaje kako je Liverpool imao ogroman motiv u finalu, međutim jednostavno nije išlo i Real Madrid je uzeo još jednu titulu.

"Ne mogu riječima opisati koliko smo željeli taj trofej vratiti u Liverpool, ali na kraju nismo uspjeli. Ne mogu se dovoljno zahvaliti navijačima na podršci. Bila je to jako duga sezona, ali dio mene želi da sljedeća opet počne sutra."

FOTO: EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!