Rukomet

Podravka ima i novog trenera vratara, Željku Babiću pridružio se Ivan Stevanović

Mihaela Bradovski • petak, 03.06.2022.
Podravka ima i novog trenera vratara, Željku Babiću pridružio se Ivan Stevanović

Nakon što je Željko Babić predstavljen kao novi trener Podravke Vegete, danas je kao njegov pomoćnik u funkciji trenera vratarki predstavljen i Ivan Stevanović...

Podravka Vegeta nakon izgubljene titule prvakinja Hrvatske, pokušat će sve da vrati primat u hrvatskom ženskom rukometu, ali i da proba napraviti iskorak u Europi.

Željko Babić trebao bi u tome pomoći, no i trener vratarki Ivan Stevanović, inače bivši vratar hrvatske reprezentacije i još uvijek član stožera Hrvoja Horvata u muškoj reprezentaciji.

Stevanović nije davno završio igračku karijeru, na početku je trenerske, ali ima bogato iskustvo i od njega se očekuje da pomogne vratarkama Podravke da još više napreduju u sljedećoj sezoni.

"Drago mi je da sam ovdje, u velikom klubu kao što je Podravka. Nadam se da ćemo ugodno i dugo surađivati. Ovo je moje prvo iskustvo u klupskom rukometu, a isto tako i ženskom rukometu. S bivšim izbornikom Babićem sam i prije surađivao kao igrač i trener te vjerujem da će naša suradnja biti izvrsna kao što je bila i dosad", istaknuo je Stevanović.

FOTO: Ivan Brkić/Podravka

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!