Ostali sportovi

Odbojkaši i odbojkašice nastavljaju s obavezama u Zlatnoj europskoj ligi

Sportnet, Mihaela Bradovski • utorak, 07.06.2022.
Odbojkaši i odbojkašice nastavljaju s obavezama u Zlatnoj europskoj ligi

Hrvatske odbojkaške reprezentacije nastavljaju utakmice Zlatne europske lige. Nakon nešto slabijeg ulaska u natjecanje obje reprezentacije pokazale su sve bolju igru te se nadaju kako bi pobjedama mogle zaključiti grupnu fazu natjecanja...

Odbojkašice sljedeću utakmicu igraju u srijedu, 8. lipnja u 16:30 sati protiv Slovačke, a potom ih u subotu, 11. lipnja u 19 sati očekuje posljednji susret s Češkom.

"U srijedu igramo protiv Slovačke. U prvoj utakmici u Varaždinu završili smo s pobjedničkim rezultatom 3:0. Vjerujem u naš tim i još jednu pobjedu na našoj strani. Naravno da ne podcjenjujemo protivnika, uvijek ulazimo na teren s respektom bez obzira tko je na drugoj strani, ali isto tako znamo kako tijek utakmice ovisi o nama. Dobro smo trenirali, sigurna sam kako će se to odraziti i na terenu", izjavila je reprezentativka Nikolina Božičević i dodala: "Jedno je sigurno, idemo po pobjedu."

Muška reprezentacija u srijedu, 8. lipnja svoju posljednju utakmicu grupne faze igra s Danskom u 19:30 sati. Final Four Zlatne europske lige za odbojkaše održat će se u Varaždinu 18. i 19. lipnja.

"Ostala nam je zadnja utakmica grupne faze protiv Danske. Igramo na njihovom terenu, želimo još jednom pokazati dobru igru. Zadnje tri utakmice smo pobijedili, pa je atmosfera u momčadi jako dobra. Želimo se spremiti mentalno i fizički za idući vikend kada igramo Final Four pred domaćom publikom", izjavio je reprezentativac Marko Sedlaček.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!