Nogomet

Donedavni veznjak Rijeke pojačao Panathinaikos

Matej Kačan • subota, 02.07.2022.
Donedavni veznjak Rijeke pojačao Panathinaikos
Foto: FaH

Slovenski veznjak Adam Gnezda Čerin, koji je u protekle dvije sezone afirmaciju pronašao u dresu Rijeke, postao je novo pojačanje grčkog Panathinaikosa...

Grčki velikan Panathinaikos objavio je da je doveo pojačanje u vezni red, a ono ima velike veze s HNL-om. Iz Nürnberga stiže Adam Gnezda Čerin, slovenski veznjak koji je prošle dvije godine proveo u Rijeci.

Uskoro 23-godišnji Slovenac potpisao je četverogodišnji ugovor s Grcima i tako je postao treće ovoljetno pojačanje atenskih zelenih.

Čerina je 2019. iz Domžala doveo Nürnberg u kojem se nije nametnuo pa je u dvije sezone posuđen Rijeci, a tamo je skupio ukupno 73 nastupa uz tri pogotka i 11 asistencija u dvije sezone u svim natjecanjima.

Za Rijeku je igrao i skupine Europske lige 2020. godine, a u sredini veznog reda se prometnuo i u reprezentaciji za koju je upisao 13 nastupa u posljednje dvije godine.

FOTO: HINA/Miljenko Klepač

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!