Nogomet

Inter odlazi u povijest, Lovro Benčević jedini kandidat za predsjednika Inkera

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.07.2022.
Inter odlazi u povijest, Lovro Benčević jedini kandidat za predsjednika Inkera

Inter iz Zaprešića otišao je u povijest, danas je na rasporedu Skupština nove Udruge građana Inker Zaprešić. Jedini kandidat za predsjednika je Lovro Benčević...

Nakon godina i godina borbe s financijskim problemima, Inter iz Zaprešića doveden je pred zid. Branko Laljak pokušavao je pronaći rješenje, ali nije uspio.

Kada je HNS objavio da Inter istupa iz lige i neće nastupiti sljedeće sezone u Prvoj NL, bilo je definitivno jasno kako klub u dosadašnjem obliku odlazi u povijest.

Danas će biti održana Skupština nove Udruge građana Inker Zaprešić koja će nastaviti rad kroz školu nogometa, a predsjednik će postati Lovro Benčević, predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Zaprešića.

"Prvo što ću uvesti je puna financijska transparentnost i želimo stadion u Zaprešiću vratiti Zaprešićanima. Imamo još četiri nogometna kluba na području grada s kojima ću odmah organizirati sastanak na kojem ćemo razgovarati o suradnji i zajedničkom korištenju infrastrukture koju imamo. Znam kako sportski kolektiv treba funkcionirati i sve ću dati da 300 polaznika naše škole ne trpi zbog nastale situacije", istaknuo je za Sportnews.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!