Ostali sportovi

Odbojkašicama slijedi finale protiv Belgije: 'Ovo je ono za što smo radile i spremale se'

Sportnet • nedjelja, 31.07.2022.
Odbojkašicama slijedi finale protiv Belgije: 'Ovo je ono za što smo radile i spremale se'

Hrvatska odbojkaška reprezentacija večeras u 20 sati u dvorani Krešimira Ćosića igrat će finalnu utakmicu FIVB Challenger Cupa protiv reprezentacije Belgije. Ovom pobjedom Hrvatska bi izborila ulazak u prestižnu Ligu nacija što bi ujedno bio i prvi ovako veliki uspjeh u povijesti hrvatske odbojke...

Hrvatske odbojkaške reprezentativke Mika Grbavica i Klara Perić otkrivaju uzbuđenje pred finalni susret FIVB Challenger Cupa u Zadru te pozivaju sve na Višnjik da dođu podržati reprezentaciju u što većem broju.

"Stigle smo do finala, danas nas čeka finalna utakmica protiv Belgije. Ovo je nešto za što smo radile i za što smo se spremale. Prva dva koraka smo riješile, sada slijedi treći i posljednji, a to je finale. Željela bih ovim putem pozvati sve da nas dođu podržati. Belgija je jako dobra ekipa, ali ja mislim da smo mi i više nego spremni za pobjedu", izjavila je reprezentativka Mika Grbavica.

Za Hrvatsku na FIVB Challenger Cupu igraju: Klara Perić, Lea Deak, Mika Grbavica, Samanta Fabris, Lucija Mlinar, Laura Miloš, Dijana Karatović, Natalija Tomić, Josipa Marković, Beta Dumančić, Martina Šamadan, Ema Strunjak, Božana Butigan i Izabela Štimac. Izbornik reprezentacije je Ferhat Akbas.

"Došli smo do finala, večeras u 20 sati igramo protiv reprezentacije Belgije. Tko pobijedi prolazi u VNL. Spremamo se cijelo ljeto za ovaj turnir i mislim da možemo pobijediti. Dođite i podržite nas u 20 sati na Višnjiku", zaključila je reprezentativka Klara Perić.

Finale FIVB Challenger Cupa prenosit će se na Sportskoj TV. Ulaznice za Challenger Cup u rashlađenoj dvorani Krešimira Ćosića mogu se kupiti po cijeni od 50 kn u sustavu Eventim.hr te na blagajni ŠC Višnjik.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!