Tenis

Ćorić: 'Ne volim govoriti o sreći, ali svi bitni poeni otišli su na Berrettinijevu stranu'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 15.09.2022.
Ćorić: 'Ne volim govoriti o sreći, ali svi bitni poeni otišli su na Berrettinijevu stranu'

Hrvatska Davis Cup reprezentacija poražena je od Italije. Nakon što je Borna Gojo izgubio od Lorenza Musettija, do pobjede nije došao niti Borna Ćorić protiv Mattea Berrettinija...

Borna Ćorić nije uspio svladati Mattea Berrettinija i ostaviti Hrvatsku u igri. Bio je pod pritiskom, znao je da mu igra samo pobjeda i nije izdržao.

"Mislim da sam počeo jako, jako dobro. Odmah sam napravio break i taj prvi set sam se osjećao stvarno odlično. Nažalost, u drugom setu sam jako loše krenuo, odigrao sam dva, tri jako loša gema i jednostavno mislim da je tu bio ključ meča. Tu se on uspio dignuti, uspio se izvući iz te neke rupe."

Drugi set vidi kao ključ poraza protiv Berrettinija.

"Mislim da sam uspio izdržati još dva, tri gema u drugom setu da bi bio puno drugačiji rezultat. Ali to je tenis, on je Top 5 ili Top 10 igrač i znao sam da si ne mogu dopustiti takve loše gemove. Možda na kraju nisam imao niti previše sreće. Inače ne volim govoriti o sreći, ali danas baš mislim da svi bitni poeni nisu otišli na moju stranu."

Ono što ga veseli je povratak u reprezentaciju nakon što je propustio prošlogodišnji Davis Cup.

"Sjajan je osjećaj vratiti se u reprezentaciju. Stvarno mi je veliki gušt biti s dečkima i uvijek sam govorio da mi je Davis Cup najdraži tjedan u čitavoj godini. Stvarno sam sretan i doista mi je krivo što nisam uspio donijeti pobjedu."

FOTO: Mario Ćužić/HTS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!