Nogomet

Tite: 'Tunižani su praktički pokušavali Neymara izbaciti sa Svjetskog prvenstva'

Mihaela Bradovski • srijeda, 28.09.2022.
Tite: 'Tunižani su praktički pokušavali Neymara izbaciti sa Svjetskog prvenstva'
Foto: EPA

Vrlo čvrst dvoboj odigran je sinoć u Parizu između Brazila i Tunisa koji je okončan uz puno prigovora Brazilaca...

Brazil je u prijateljskoj utakmici upisao pobjedu 5:1 protiv Tunisa, ali nakon susreta brazilski izbornik Tite bio je vrlo ljut.

Događalo se puno toga atmosfera na Parku prinčeva bila je poprilično neprijateljska za Brazilce koji su se suočili i s podosta čvrstih startova Tunižana.

"Tunižana je bilo u većem broju na tribinama, pokušavao sam u nekoliko navrata pronaći naše navijače, ali utopili su se u masi. Sve to stvorilo je atmosferu natjecateljskog meča", kaže Tite i dodaje:

"Znali smo da će se na travnjaku igrati čvrsto, ali nisam mogao niti zamisliti situacije kakve su se dogodile Neymaru kojeg su praktički pokušavali izbaciti sa Svjetskog prvenstva."

Neymar, dakako, nije bio nimalo sretan nakon utakmice.

"Iskreno, zabrinut sam. Razgovarao sam i s izbornikom, ja sam dobio žuti karton za svoj prvi prekršaj na susretu. U drugom poluvremenu protivnik me zaustavio prekršajem u kontranapadu, a nije dobio niti žuti karton. Nisu mi jasne neke stvari. Svjetsko prvenstvo je u biti počelo s ovim utakmicama. Tunižani su nošeni svojim navijačima bili malo previše našpanani."

FOTO: EPA/MOHAMMED BADRA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!