Ostali sportovi

Odbojkaši Murse s internacionalnim pojačanjima u Strumici kreću u CEV kupu

Branimir Korać • utorak, 11.10.2022.
Odbojkaši Murse s internacionalnim pojačanjima u Strumici kreću u CEV kupu

Odbojkaši Murse danas počinju svoju europsku avanturu. Gostuju u Strumici na startu kvalifikacija CEV kupa...

Pred odbojkašima Murse je prva europska prepreka ove sezone. Gostuju u prvom susretu kvalifikacija CEV kupa kod Strumice, dosta nezgodnog protivnika koji ima sasvim solidan roster.

Sjeverni Makedonci pojačani su ušli u novu sezonu, prošle sezone u kvalifikacijama Lige prvaka vrlo tijesno su ispali od nizozemskog Apeldoorna, a sada su jači za internacionalce iz Rusije, Kolumbije i Kanade.

Sve to govori kako Osječani neće imati jednostavan posao u ovom susretu, ali i oni će imati što za reći s obzirom da su također pojačani s nekolicinom zanimljivih igrača.

Najzvučnije pojačanje trebao bi biti Brazilac Pedrao koji je igrao u Grčkoj, a dolazi iz mađarskog prvaka gdje je bio MVP mađarskog finala, svakako mu se u biografiji posebno ističe nastup s Cruzeirom i titula svjetskog klupskog prvaka.

Stigli su još i Ukrajinac Lizanec te još jedan Brazilac Garcheta, zatim i Danilo Vuković te i Mursa izgleda vrlo zanimljivo.

Susret u Strumici počinje danas u 19 sati, a uzvrat je za tjedan dana u Osijeku. Bolji će u sljedećoj rundi CEV kupa igrati protiv Čeških Budejovica.

FOTO: Mursa Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!