Košarka

Sesar: 'Osjetilo se da imamo samo devet igrača, ali je presudila naša kvaliteta'

Branimir Korać • ponedjeljak, 17.10.2022.
Sesar: 'Osjetilo se da imamo samo devet igrača, ali je presudila naša kvaliteta'
Foto: FaH

Vrlo važnu pobjedu upisala je Cibona koja je nakon petka i slavlja protiv Mornara u ABA ligi, u nedjelju bila bolja u domaćem prvenstvu od Cedevite Junior...

Ritam je naporan, posebno Cibosima koji su kasnili s početkom priprema, a imaju dosta problema s izostancima. Bez obzira na to uspjeli su povezati dvije lijepe pobjede.

"Naš problem u ovom ritmu utakmicu je potrošnja, imali smo samo devet igrača i to se osjetilo. Kada bi napravili neku dvoznamenkastu razliku prisiljeni smo napraviti izmjene da se momci mogu rekuperati, a bojim se da se neki igrači i ne ozlijede. U zadnjoj četvrtini smo napravili neke promjene u obrani, na posljednjem time-outu smo napravili dogovore što ćemo odigrati u napadu. Čestitke Cedeviti Junior koja je igrala bez svog najboljeg igrača, Krune Simona, ali je na kraju presudila naša individualna kvaliteta", istaknuo je Josip Sesar.

Filip Bundović imao je zdravstvenih problema prije Mornara, odigrao sjajnu utakmicu s Baranima, a skupio je snagu i za nastup protiv Cedevite Junior.

"Dobro smo otvorili utakmicu, imali smo taj jedan pad u trećoj četvrtini, ali smo na kraju iskontrolirati utakmicu i zasluženo pobijedili. Ekipa Cedevite Junior je pala pred kraj utakmice, a mi smo dobro reagirali u svakom segmentu."

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!