Nogomet

Bayern završio stopostotan u skupini, Barcelona slavila u Češkoj

Branimir Korać • utorak, 01.11.2022.
Bayern završio stopostotan u skupini, Barcelona slavila u Češkoj
Foto: EPA

Bayern je izdominirao skupinom C i sa stopostotnim učinkom završio je nastup u grupi. Slavio je i u zadnjem kolu protiv Intera...

Bayern - Inter 2:0

Bayern je tražio sva tri boda i u zadnjem kolu kako bi završio nastup u grupi sa savršenim učinkom. Uspio je i još jednom nije u grupi izgubio niti bod.

Vrlo rano bilo je uzbuđenja u Münchenu, Barella je sjajno opalio izvana, jak udarac išao je prema glavi Manea koji je podignuo ruke da se obrani, lopta ga gađa u ruku, ali nakon VAR provjere ipak nije dosuđen kazneni udarac.

Inter je u 27. minuti imao čisti zicer kada je Lautaro Martinez s nekoliko metara umjesto prazne mreže pogodio tribine.

U 32. minuti Bayern ipak dolazi do vodstva. Kimmich je ubacio iz kornera, u 16 metara najviši je bio navodni nezadovoljnik Benjamin Pavard i glavom poslao loptu u mrežu.

U drugom dijelu Bayern je došao i do drugog pogotka. Krasno je zabio Choupo-Moting koji je opalio s 20 metara u sam gornji kut za 2:0.

Embed from Getty Images

Bavarci su bili bolji protivnik i mogli su i do uvjerljivije pobjede, ali ostalo je 2:0.

Josip Stanišić odradio je cijelu utakmicu.

Viktoria Plzen - Barcelona 2:4

Barcelona je povela već u šestoj minuti. Ansu Fati je pucao, Stanek nije uspio uhvatiti loptu, ona je krenula prema golu gdje je najbrži bio Marcos Alonso i uspio ju je s gol linije ugurati u mrežu.

Viktoria je također prijetila, stvarala prilike, pa je tako čak i pogodila okvir gola kada je Pilar pucao glavom, a lopta pogodila gredu.

I nakon što je Viktoria dosta toga promašila, Barcelona ju je kaznila u završnici poluvremena, Jordi Alba je nakon lijepe akcije ubacio u sredinu gdje je sam Ferran Torres koji nije imao težak posao.

Odmah na početku drugog dijela Viktoria je smanjila iz kaznenog udarca. Torre je srušio s leđa Choryja koji je i izveo penal te poslao loptu u mrežu.

Međutim vrlo brzo Barcelona se vratila na plus dva, još jednom je pred golom bio Ferran Torres, ovaj put asistirao mu je Raphinha.

Viktoriju nije omeo taj pogodak i nastavila je tražiti smanjenje, još jednom je strijelac bio Chory, nakon ubačaja s lijeve strane, ostao je sam i lako zabio glavom.

Golijada se nastavila i u 75. minuti, Raphinha je dao loptu za Torrea koji dolazi u 16 metara i zabija za 4:2. Pritom se i ozlijedio te morao napustiti igru.

Do kraja više nije bilo promjena, Barca je slavila s 4:2.

FOTO: EPA/RONALD WITTEK

Liga prvaka, skupina C

  • Rezultati
  • Ljestvica

6. kolo

Bayern2:0Inter
Viktoria Plzeň2:4Barcelona
1Bayern 618:2+1618
2Inter 610:7+310
3Barcelona 612:1207
4Viktoria Plzeň 65:24-190

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Liga prvaka, skupina C

  • Rezultati
  • Ljestvica

6. kolo

Bayern2:0Inter
Viktoria Plzeň2:4Barcelona
1Bayern 618:2+1618
2Inter 610:7+310
3Barcelona 612:1207
4Viktoria Plzeň 65:24-190

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!