Nogomet

Hrvatski protivnik u skupini, remizirao protiv Bahreina u pripremnom dvoboju za SP

Branimir Korać • petak, 11.11.2022.
Hrvatski protivnik u skupini, remizirao protiv Bahreina u pripremnom dvoboju za SP
Foto: EPA

Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Kataru igrat će u skupini s Kanađanima koji su u Manami odigrali pripremni dvoboj s Bahreinom i upisali remi...

Kanađani su već neko vrijeme s igračima iz MLS-a u kampu na Bliskom istoku gdje čekaju početak Svjetskog prvenstva. Danas su odradili i prijateljsku utakmicu protiv Bahreina i upisali remi.

Kanađani su poveli pogotkom Ismaela Konea, veznjaka iz CF Montreala, a drugi gol za Kanadu postigao je u 81. minuti Lucas Cavallini, napadač Vancouver Whitecapsa.

Pogotke za Bahrein zabili su Mahdi Al-Humaidan i Yusuf Hilal.

Kanada je igrala u sastavu: Dayne - Miller (71. McNaughton), Henry, Edwards (59. Brault-Guillard) - Laryea (89. Shaffelburg), Piette (70. Akinola), Kone, Johnston - Kaye (59. Fraser) - Osorio, Cavallini (88. Nelson).

Pripremnu utakmicu odigrala je i Južna Koreja koja je u Hwaseongu igrala protiv Islanda i upisala pobjedu 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je napadač Jeonbuka Song Min-Kyu.

Loša vijest za Paula Benta stigla je krajem prvog poluvremena kada je ozljedu zaradio branič Park Ji-Su kojem je stradao gležanj.

FOTO: EPA/JAKUB GAVLAK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!