Rukomet

Ježić 100. put u hrvatskom dresu: 'Uopće nisam bila svjesna, nisam znala što se događa'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 13.11.2022.
Ježić 100. put u hrvatskom dresu: 'Uopće nisam bila svjesna, nisam znala što se događa'
Foto: EPA

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija upoisala je novi poraz na Europskom prvenstvu, a Katarina Ježić ističe ponos jer je ekipa dala sve od sebe...

Bio je to za Katarinu Ježić 100. nastup u dresu reprezentacije te joj je na maloj svečanosti uoči susreta uručen dres s brojem 100, a ona uopće nije bila svjesna što se događa.

"Nisam imala pojma uopće koliko imam nastupa za reprezentaciju, bila sam izgubljena, nisam znala što se događa. Samo sam čula svoje ime i sto i ništa mi nije bilo jasno, malo su me emocije preplavile u tom trenutku kada sam shvatila što se ustvari događa, stvarno mi je drago i dao Bog da dođem do 200."

Hrvatska je protiv Danske imala priliku za povratak, a došla je do minus dva, ali nije izdržala.

"Ponosna sam na sve nas. Imale smo uspona i padova, ali borile smo se, probale smo, dale sve od sebe. Imale smo jako puno pogrešaka, ali isto tako imale smo i dobrih stvari. Kada smo bile na minus dva, ne mogu prežaliti da nismo uspjele smanjiti na gol minusa, ali stvarno smo dale sve od sebe."

Ima dosta nezadovoljstva zbog sudačkog kriterija.

"Obje su mi ruke plave, ne znam više kakav je sudački kriterij, mijenja se iz utakmice u utakmicu, grubo je, ali to je takav sport, moraš ići dalje i prihvatiti to."

Još je ostao dvoboj protiv Švedske.

"Svaka utakmica i svaki gol ovdje su važni i kada igraš za Hrvatsku moraš se boriti, nebitno je li za prvo ili predzadnje mjesto. Skupit ćemo glave i snage, tri dana je sasvim dovoljno da se odmorimo i da pokušamo pobijediti."

FOTO: EPA/Zsolt Czegledi

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!