Nogomet

[VIDEO] Cavani potpuno izgubio živce i nokautirao VAR uređaj

Branimir Korać • subota, 03.12.2022.
[VIDEO] Cavani potpuno izgubio živce i nokautirao VAR uređaj
Foto: EPA

Puno nervoze pokazali su Urugvajci u trećem kolu grupne faze i susretu protiv Gane, u konačnici nisu uspjeli izboriti osminu finala...

Gol Korejca Hwanga u sudačkoj nadoknadi pomogao je Urugvaju da se usredotoči na put kući umjesto na dvoboj protiv Brazila u osmini finala Svjetskog prvenstva.

Uoči dvoboja protiv Gane, Urugvajci su znali da im treba za prolaz pobjeda i to s nadmoćnijom gol razlikom nego što bi eventualno Južna Koreja svladala Portugal.

Portugalci su pomagali Urugvaju do sudačke nadoknade, držali su remi, ali onda je Koreja zasluženo povela.

Urugvaj je u tom trenutku vodio 2:0 i trebao mu je još jedan pogodak da bi prestigao Južnu Koreju i zasjeo na drugo mjesto.

Nije uspio, ostalo je 2:0, a nervozni i poraženi Urugvajci na kraju su okružili njemačkog suca Daniela Sieberta i situacija nije izgledala ugodno.

Na izlasku s travnjaka Edinson Cavani iskalio je bijes na VAR uređaju kojeg je jednim udarcem "nokautirao" i srušio te vjerojatno učinio neupotrebljivim.

Inače, VAR mu je bio kriv za situaciju iz 60. minute kada je u 16 metara u dvoboju s Amarteyom pao Darwin Nunez, a Siebert je nakon VAR pregleda odlučio kako nema kaznenog udarca, a nije dosuđen niti još jedan kazneni udarac na Cavaniju.

FOTO: EPA/Tolga Bozoglu

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!