Nogomet

Juranović: 'U mom spremniku ima još puno benzina, Modrić nam može biti svima primjer'

Branimir Korać • subota, 03.12.2022.
Juranović: 'U mom spremniku ima još puno benzina, Modrić nam može biti svima primjer'
Foto: FaH

Josip Juranović jedan je od onih koji igraju u klubu s japanskim igračima i ako bude Hrvatska prava, neće biti problema.

Josip Juranović u Celticu igra s dobro, a suigrač mu je japanski reprezentativac Maeda.

"Pogledali smo ih protiv Španjolske, igram s Maedom u Celticu, jako dobar igrač, čestitao sam mu na prolazu. Sutra ćemo imati analizu Japana pa će nam izbornik dati detalje.", smatra Juranović i dodaje:

"Maeda je baš momčadski igrač koji će dati sve od sebe od početka do kraja. Brz, agresivan, trči u prostor, vidjet ćemo sve sutra na analizi. No moramo se fokusirati na sebe i vidjeti što smo loše radili protiv Belgije, to minimalizirati i probati pobijediti."

"Moramo zaustaviti cijelu momčad, a ne samo Maedu. Moramo igrati agresivno i pomagati si. Jako su kvalitetni, igraju zajednički."

Juranović dodaje kako nema problema s iscrpljenosti i da je spreman za nastup.

"U mom spremniku ima još puno benzina, posebno jer smo na SP-u. Mogu reći da kada vidite Modrića da u 89. minuti trči, to je samo primjer nama mladima. Sada u srcu sezone su svi u tom formi, igramo svaka tri dana i jedva čekamo da istrčimo na teren."

Japan igra dosta atipično.

"Vidjeli smo da su imali nizak poseed, ali to danas ništa ne znači, igraju jako dobro kao tim, brzi su, morat ćemo ih proučiti i biti spremni za trčati nazad. Kanađani su isto brzi pa smo ih zaustavili."

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!