Košarka

Cedevita Junior želi izbjeći iznenađenje kod opasnog Dubrovnika

Sportnet, Mihaela Bradovski • utorak, 06.12.2022.
Cedevita Junior želi izbjeći iznenađenje kod opasnog Dubrovnika
Foto: FaH

Cedevita Junior u osmini finala Kupa Krešimira Ćosića gostuje kod Dubrovnika u srijedu u SD Gospino Polje.

Prošle sezone Cedevita Junior je došla do finala Kupa gdje je u Rijeci poražena od Cibone. Dubrovnik ulazi u Top 16 kao pobjednik Kupa regije Jug, u finalu je svladao ekipu Jazine Arbanasi.

Utakmica je zakazana za srijedu s početkom u 18:30 sati. Prijenos utakmice će biti na HKS TV.

"Dubrovnik ima devet pobjeda u nizu u Prvoj ligi, gledali smo ih ovdje kad su igrali protiv naše druge ekipe Mladost, odigrali su drugo poluvrijeme odlično. Imaju nekoliko dobrih igrača, tu je Petar Dubelj koji nam je pomogao da uđemo u Premijer ligu i Filip Vujičić. Imaju nekoliko igrača koji mogu igrati Premijer ligu i samim time ne smijemo ih nikako podcijeniti. Mislim da uz našu dobru pripremu, angažman mislim da se možemo i trebamo nadati pobjedi", najavio je utakmicu kapetan Emir Šabić.

"Neće biti lako jer ponovno imamo nekoliko ozlijeđenih igrača, Batinić se ozlijedio, Jakov je načet, Ciani je bolestan. Čeka nas teška utakmica protiv Dubrovnika, svaki respekt njima, imaju devet pobjeda u Prvoj ligi, imaju dobre igrače i dobrog trenera koji je bio trener u Premijer ligi i pomoćni trener u reprezentaciji. Neće nam biti lako pogotovo jer spajamo ove dvije utakmice i zbog stanja koje imamo u ekipi. Što je tu je, idemo napraviti ono što je najvažnije bez obzira na sve", istaknuo je trener Damir Mulaomerović.

AUTOR: Cedevita Junior

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!