Nogomet

Poznato vrijeme povratka hrvatske reprezentacije iz Dohe

HINA, Mihaela Bradovski • srijeda, 14.12.2022.
Poznato vrijeme povratka hrvatske reprezentacije iz Dohe
Foto: FaH

Hrvatska nogometna reprezentacija vraća se u domovinu u nedjelju u 17.10 sati, potvrdio je Hrvatski nogometni savez (HNS) putem twittera.

"Hrvatska reprezentacija vratit će se u domovinu u nedjelju te je slijetanje u Zagreb predviđeno u 17.10 sati. Ostali detalji dolaska Vatrenih u Zagreb bit će objavljeni narednih dana", stoji u poruci iz HNS-a.

Doček hrvatskih nogometnih reprezentativaca nakon povratka sa Svjetskog prvenstva u Katru održat će se u nedjelju poslijepodne u Zagrebu, potvrdio je u srijedu zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević

Što se tiče dočeka reprezentacije, sada se rade sigurnosni protokoli i druge stvari koje se komuniciraju HNS-om i Vladom, MUP-om i drugim resornim ministarstvima.

"Za sada sigurno znamo termin, i po tome ćemo se ravnati", poručio je Tomašević.

Hrvatska nogometna reprezentacija će u subotu u 16 sati igrati utakmicu za treće mjesto protiv ekipe koja će izgubiti u susretu između Francuske i Maroka.

U Zagrebu je na Trgu bana Jelačića postavljen veliki ekran za zajedničko gledanje preostalih utakmica, pa će glavni zagrebački trg i u subotu biti ispunjen navijačima, koji će pratiti utakmicu za brončanu medalju. 

Na Trgu bana Jelačića organiziran je doček hrvatskih nogometaša i prije četiri godine, nakon osvajanja srebra u Rusiji. Tada se na središnjem zagrebačkom trgu okupilo oko 120.000 navijača, a na dočeku od zračne luke do trga sudjelovalo je, prema procjeni policije, oko pola milijuna ljudi.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!