Nogomet

Španjolski mediji: Monchi vidi Livakovića kao zamjenu za Marokanca

Mihaela Bradovski • nedjelja, 18.12.2022.
Španjolski mediji: Monchi vidi Livakovića kao zamjenu za Marokanca
Foto: Damir Senčar/HINA

Dominik Livaković još je jednom sjajnim obranama skrenuo pozornost na sebe. Španjolski mediji spominju ga u kontekstu Seville...

Zimski prijelazni rok nije tako atraktivan i rijetko se tijekom njega događaju oni veliki transferi, uglavnom služe klubovima za popunjavanje rupa bilo u odlaznim ili dolaznim transferima.

Međutim ovaj bi prijelazni rok mogao biti specifičan zbog Svjetskog prvenstva u Kataru. Na velikim natjecanjima klubovi zapaze određene igrače, cijena dijela igrača raste i klubovi su voljniji pregovarati stoga je i pojačanija fluktuacija igrača.

Među onima koji se sve češće u kontekstu transfera spominju su i hrvatski igrači, konkretno Dominik Livaković koji je ozbiljan kandidat i za titulu najboljeg vratara Svjetskog prvenstva.

Livakovića španjolski mediji dovode u kontekst Seville koju bi mogao napustiti Marokanac Yassine Bounou za kojeg postoji interes iz Premier lige.

Kako Španjolci tvrde, Monchi je pribilježio Livakovića kao idealnu zamjenu, a pretpostavljaju da bi za njegov dolazak Sevilla morala izdvojiti između 12 i 15 milijuna eura.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!