Košarka

Dobar posao u Italiji: Neven Spahija pronašao novi angažman

Petar Jenjić • utorak, 07.02.2023.
Dobar posao u Italiji: Neven Spahija pronašao novi angažman
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski trener Neven Spahija sve je dogovorio s Venezijom, a svoj debi imat će u nedjelju protiv Pesara kojeg vodi Jasmin Repeša...

Posljednjih nekoliko dana pisalo se o pojačanim pregovorima Venezije i Nevena Spahije, a danas je stigla vijest da će hrvatski trener preuzeti talijansku momčad.

60-godišnji trener preuzima ekipu koja je godinama jedna od boljih u talijanskoj Lege A, ali ove sezone jednostavno nije opravdala očekivanja i trenutno je na devetom mjestu. Uz to, drži peto mjesto u Eurokupu s omjerom 7-6.

Četverostruki talijanski prvak i osvajač Kupa iz sezone 2019./20. tako će u svoje redove dovesti Spahiju koji će pokušati popraviti ono što se popraviti može.

Zanimljivo, svoju prvu utakmicu na klupi nove momčadi imat će u nedjelju kada mu u goste stiže Pesaro kojeg vodi Jasmin Repeša.

Nekadašnji izbornik hrvatske reprezentacije vodio je broje klubove kroz karijeru, a bio je i asistent u NBA ligi, u momčadima Atlanta Hawksa i Memphis Grizzliesa. Posljednji klub koji je vodio bila je Baskonia.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!