Nogomet

Shearer: 'Puno pomaže kada imate briljantnost Luke Modrića i Viniciusa Juniora'

Branimir Korać • utorak, 21.02.2023.
Shearer: 'Puno pomaže kada imate briljantnost Luke Modrića i Viniciusa Juniora'
Foto: EPA

Luka Modrić odigrao je fantastičnu utakmicu na Anfieldu protiv Liverpoola i nosi velike zasluge za pobjedu Real Madrida 5:2...

Još jedna velika večer Real Madrida i Luke Modrića u Ligi prvaka. Čak i kada nije izgledao uvjerljivo u španjolskom prvenstvu, u Ligi prvaka Real je pronalazio način kako doći do pobjede.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+)

U Liverpoolu nije krenulo dobro, vrlo brzo je domaćin došao do dva gola prednosti, ali Modrić, Vinicius i Benzema kreirali su veliki preokret i odveli Madriđane do ogromne pobjede 5:2.

Nakon još jedne fantastične Modrićeve predstave u Ligi prvaka oglasio se i Alan Shearer, legendarni engleski napadač koji nije baš imao najbolje mišljenje o hrvatskoj reprezentaciji tijekom Svjetskog prvenstva. Ovaj put hvalio je hrvatskog kapetana.

"Vidjeli ste fantastičan pokazatelj kako vjerovati u svoje sposobnosti i držati se taktike koju vam je dao trener. Puno pomaže kada imate briljantnost Viniciusa Juniora i Luke Modrića i znanje Karima Benzeme, u kombinaciji s mladošću Eduarda Camavinge. Riječ je o ekipi koja ima iskustvo na najvišoj razini i žestoko je kaznila Liverpool", kaže Shearer.

Real Madrid je napravio veliki korak prema prolazu u sljedeću fazu natjecanja. Teško je za povjerovati da ovakav Liverpool može do čuda u Madridu.

FOTO: EPA/Peter Powell

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!