Nogomet

Čanadi: 'Želimo ići dalje, a posao želimo završiti u 90 minuta, bez produžetaka i penala'

Mihaela Bradovski • utorak, 28.02.2023.
Čanadi: 'Želimo ići dalje, a posao želimo završiti u 90 minuta, bez produžetaka i penala'
Foto: FaH

Šibenik u srijedu od 12:30 sati gostuje u Bijelom Brdu gdje ga očekuje dvoboj protiv BSK-a. Na ovo gostovanje Šibenčani dolaze kao favoriti, ali domaćin je izbacivanjem Rijeke pokazao da se ne smije podcijeniti...

Šibenik je otputovao za Bijelo Brdo tražeći prolaz u polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Damir Čanadi svjestan je velike prilike koja se otvara Šibenčanima u borbi za polufinale.

Igraj na BSK Bijelo Brdo - Šibenik na SuperSport.hr (18+)

"Kao favoriti ulazimo u ovu važnu utakmicu, tako smo se i pripremali, a sada ćemo to morati pokazati i na terenu. Imamo lijepu priliku, prolazak u polufinale Kupa. U utakmicu moramo ući ozbiljno, koncentrirano, bez kalkulacija. Znači, u našem top izdanju."

Strateg momčadi sa Šubićevca ističe da želi prolaz u 90 minuta bez dodatnih komplikacija kroz produžetke ili jedanaesterce.

"Znamo da je za BSK ovo utakmica godine i da će dati sve od sebe. U susretu s Rijekom pokazali su da su u stanju izbaciti prvoligašku momčad. Ali i mi želimo ići dalje, a taj posao želimo riješiti u 90 minuta, bez produžetaka i penala. No spremni smo i za tih 120 minuta i više."

Promjena uoči ovog susreta će definitivno biti, najavio je Čanadi.

"U startnu jedanaestoricu će ući par novih igrača, ali imam širok kadar na raspolaganju, vjerujem u cijelu ekipu, a ne samo u njih 11."

Na ovom gostovanju i dalje neće moći računati na Duju Čopa dok Grdić također nije putovao zbog problema s virozom.

FOTO: HINA/Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!