Nogomet

[VIDEO] Stipe Biuk stigao do svog prvog pogotka u MLS-u, Los Angeles ponovno slavio

Branimir Korać • ponedjeljak, 13.03.2023.
[VIDEO] Stipe Biuk stigao do svog prvog pogotka u MLS-u, Los Angeles ponovno slavio
Foto: Mario Strmotić/HINA

Los Angeles FC upisao je i drugu pobjedu u novoj sezoni MLS-a, ovaj put kod kuće protiv New England Revolutiona, a strijelac u pobjedi bio je i Stipe Biuk...

Mladi hrvatski reprezentativac Stipe Biuk upisao je prvi start u dresu Los Angeles FC-a. U MLS-u je njegov Los Angeles FC ugostio New England Revolution, a Biuk je upisao svoj prvi pogodak u dresu novog kluba.

Igraj na Seattle Sounders - Los Angeles FC na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Duboko u sudačkoj nadoknadi sijevnuo je kontranapad domaćina, Bouanga je gurnuo loptu u prostor za Cifuentesa koji se sjurio lijevom stranom i idealno ubacio u sredinu za Biuka koji natrčava i zakucava loptu u mrežu.

Biuk je pogotkom nagrađen za dobar nastup i u svom prvom startu u novom klubu odradio je cijelu utakmicu.

Domaćin je poveo u 14. minuti iz kaznenog udarca koji je realizirao Denis Bouanga da bi isti igrač povisio na 2:0 u 67. minuti.

15-ak minuta prije Biukovog pogotka, u strijelce se upisao i Timothy Tillman, još jedno pojačanja za Los Angeles iz ovog prijelaznog roka. Tillman je poput Biuka prvi put startao i također došao do svog prvog pogotka.

Ovo je za LAFC druga pobjeda u dva odigrana susreta nakon što je na startu slavio s 3:2 protiv Portland Timbersa, a New Englandu prvi poraz.

MLS:
Los Angeles FC - New England Revolution 4:0

FOTO: HINA/Mario Strmotić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!