Nogomet

Modrić protiv Kovačića u četvrtfinalu Lige prvaka, Manchester City sudara se s Bayernom

Petar Jenjić • petak, 17.03.2023.
Modrić protiv Kovačića u četvrtfinalu Lige prvaka, Manchester City sudara se s Bayernom
Foto: EPA

Održan je ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka u kojima su šestorica Hrvata i njihovi klubovi saznali protivnike s kojima će se boriti za polufinale, ali i protiv koga će igrati u eventualnom polufinalu...

U Nyonu je održan ždrijeb četvrtfinalnih i polufinalnih dvoboja Lige prvaka. Nije bilo nikakvih posebnih restrikcija ni protekcija, a svi su klubovi mogli igrati međusobno.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Real Madrid i Luka Modrić igrat će protiv Chelseaja Matea Kovačića. Milanski Inter s Marcelom Brozovićem igrat će protiv Benfice čiji je član Petar Musa.

Manchester City igrat će protiv Bayerna za koji nastupa Josip Stanišić. Mnoge kladionice postavile su ove dvije momčadi kao glavne favorite za osvajanje natjecanja. Posljednji par čine dva talijanska kluba, Napoli i Milan Ante Rebića.

Prve utakmice na rasporedu će biti 11. i 12. travnja, a uzvrati tjedan dana kasnije. Odmah će biti izvučeni i potencijalni parovi polufinala.

Odmah su izvučeni i polufinalni parovi. Pobjednik para Milan-Napoli, igrat će protiv boljeg iz dvoboja Benfice i Intera, dok će pobjednik para Real-Chelsea igrati protiv Manchester Cityja ili Bayerna.

Točna satnica bit će određena kasnije poslijepodne.

Četvrtfinale LP:
Real Madrid - Chelsea
Inter - Benfica
Manchester City - Bayern
Milan - Napoli

Polufinale LP:
Milan-Napoli - Benfica-Inter
Manchester City-Bayern - Real Madrid-Chelsea

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!