Rukomet

Sesvećani poraženi u prvom susretu, branitelj naslova u gostima do velike prednosti

Mihaela Bradovski • nedjelja, 19.03.2023.
Sesvećani poraženi u prvom susretu, branitelj naslova u gostima do velike prednosti

Rukometaši Sesveta upisali su poraz u prvom susretu četvrtfinala Europskog kupa. Branitelj naslova norveški Naerbo slavio je s 26:20...

Malo jak protivnik, malo nervoza mlade momčadi koja se našla u situaciji da igra četvrtfinale Europskog kupa i u konačnici je završilo porazom Sesveta kod kuće od dobrog Naerba s 20:26.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najbolji je bio onaj najiskusniji, Ivan Dumenčić postigao je polovicu golova Sesveta, ali nije imao podršku suigrača.

U prvom poluvremenu vodila se ravnopravna bitka. Nakon što su Sesvećani poveli 6:4, Norvežani su napravili 5:1 seriju i preuzeli vodstvo koje do kraja susreta nisu ispuštali.

Na poluvremenu je Naerbo vodio 10:9 i još uvijek to nije bila neka razlika koja bi predstavljala problem. Međutim, u nastavku su se Norvežani potpuno odvojili i napravili veliki korak prema polufinalu.

U 48. minuti još je bilo -2, ali onda Naerbo bježi na veliku razliku, imao je u završnici i sedam golova prednosti te nosi uvjerljivu pobjedu na uzvrat.

U Norveškoj će biti vrlo teško, težak put je pred Sesvećanima, Naerbo je još opasniji na svom parketu i neće biti jednostavno tamo pružiti ravnopravan otpor i boriti se za čudo.

Dumenčić je u ovom susretu postigao deset golova, a Filip Perić je skupio 12 obrana. Kod gostiju je John Thue postigao sedam golova, ali treba istaknuti i Andreasa Haugsenga koji je sjajno razigravao svoju momčad.

Europski kup, četvrtfinale:
Sesvete - Naerbo 20:26

FOTO: MRK Sesvete

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!