Nogomet

Sukobi i rezultatska kriza: Cristiano Ronaldo ostaje bez trenera u Al-Nassru

Petar Jenjić • srijeda, 12.04.2023.
Sukobi i rezultatska kriza: Cristiano Ronaldo ostaje bez trenera u Al-Nassru
Foto: EPA

Trener Al-Nassra Rudi Garcia uskoro bi trebao postati bivši nakon još jednog razočaravajućeg rezultata u saudijskom prvenstvu...

Saudijski Al-Nassr iznenađujuće je remizirao u prošlom kolu saudijskog prvenstva kod Al Feiha te trenutno zaostaje tri boda za vodećim Al-Ittihadom.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prema pisanju španjolskih medija, trener Rudi Garcia već je bivši. Marca piše da je već od ranije bio u sukobu s nekim igračima u svlačionici, a nakon spomenutog remija pogubio je i vjeru vodstva kluba.

"Rezultat je jako loš, nismo sretni, nisam zadovoljan s nastupom igrača. Tražio sam ih da nastave igrati kao u prošlom kolu protiv Al Adalha kad smo dobili s 5:0, ali to se nije dogodilo", rekao je Garcia.

Kada se na to nadoda da je momčad ispala iz Kupa, a prema pisanju saudijskih medija, nezadovoljan taktikom bio je i Cristiano Ronaldo, jasno je da su Garciji dani u klubu odbrojani.

FOTO: EPA/STR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!