Prva HMNL, doigravanje, polufinale, 05.05.2023, 20:15 h
Olmissum 4:1 Square

Olmissum razbio Square i poveo u polufinalnoj seriji

Petar Jenjić • petak, 05.05.2023.
Olmissum razbio Square i poveo u polufinalnoj seriji
Foto: Milan Šabić/PIXSELL

Do pobjede u prvoj polufinalnoj utakmici doigravanja za Prvenstvo Hrvatske stigao je Olmissum koji je na domaćem terenu bio bolji od Squarea s 4:1...

Omiški Olmissum stigao je do prve pobjede u polufinalu SuperSport 1. HMNL. Na domaćem terenu slavili su protiv Squarea s visokih 4:1 u utakmici u kojoj su dominirali od početka do kraja.

Igraj na futsal na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Square je u goste stigao samo tri dana nakon pobjede u majstorici protiv Crnice i nije imao snage za još jednu dobru utakmicu. U Dubrovniku će to morati puno bolje, ako žele nadoknaditi zaostatak.

Nakon nešto više od polovice igre u prvom dijelu domaćin je stigao do vodstva. Jednu dugačku loptu sa suprotne polovice primio je Nikola Pavić i matirao protivničkog vratara.

U završnici prvog poluvremena, točnije 17 sekundi prije kraja, domaćin je podebljao vodstvo preko Antonija Sekulića i potpuno mirno zaključiti prvi dio. Gosti su ostali gotovo pa bez prave šanse nakon 20 minuta igre.

Već devet i pol minuta prije kraja Square je odlučio uvesti golmana-igrača. Nije to dugo trajalo, tek 90 sekundi. Hladan tuš dubrovačkoj momčadi zabio je "njihov" Marko Kuraja koji asistira za Duju Kusturu, a ovaj skreće loptu u gol.

Kraj susreta za Square dogodio se minutu kasnije kada je Dario Marinović glavom vraćao loptu svom vrataru, no prebacio ga je i postigao autogol.

Nešto više od minute prije kraja Marinović se iskupio jednim golom u protivničkoj mreži, no bilo je to sve od gostiju večeras. sljedeći dvoboj igra se sljedeći petak u istom terminu.

Polufinale PH, polufinale:
Olmissum - Square 4:1

FOTO: Milan Šabić/PIXSELL

Prva HMNL, doigravanje

polufinale

Olmissum4:1Square
Novo Vrijeme1:2Futsal Dinamo
Futsal Dinamo3:2Novo Vrijeme
Square1:4Olmissum

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Prva HMNL, doigravanje

polufinale

Olmissum4:1Square
Novo Vrijeme1:2Futsal Dinamo
Futsal Dinamo3:2Novo Vrijeme
Square1:4Olmissum

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!