Nogomet

Jarni: 'Žao mi je momaka, emocionalno i fizički su se potrošili'

hns.family, Petar Jenjić • petak, 19.05.2023.
Jarni: 'Žao mi je momaka, emocionalno i fizički su se potrošili'
Foto: Pixsell

Izbornik Hrvatske U-17 Robert Jarni i reprezentativni vratar Jan Hlapčić prokomentirali su uvodni poraz od Engleske na Europskom prvenstvu u Mađarskoj...

Hrvatska reprezentacija do 17 godina poražena je na startu Europskog prvenstva od vršnjaka iz Engleske. Dvoboj je prokomentirao izbornik Robert Jarni.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"U prvom su dijelu Englezi bili bolji i dominantniji, premda su imali samo ta dva udarca u okvir vrata, a potom smo popričali u svlačionici, pregrupirali se za nastavak i izašli na teren s puno vjere i motiva. Bili smo tada bolji nego Englezi u prvom dijelu, imali smo nekoliko izvrsnih prilika za postići pogodak. Žao mi je momaka, emocionalno i fizički su se potrošili, ali kalkulacija više nema. Slijedi nam Švicarska i moramo ići na pobjedu. To nam jedino otvara put prolaska skupine, a već smo odradili dio priprema za njih. Nećemo trčati pred rudo, idemo korak po korak, objasnit ćemo igračima sve što trebaju za novi susret."

Na izbornikove riječi nadovezao se i vratar Jan Hlapčić koji je istaknuo da su bili sve bolji kako je vrijeme išlo, ali da lopta nije htjela u gol.

"Bilo je dobro, igrali smo kako smo htjeli, makar smo primili nesretan pogodak na početku. Kako je utakmica odmicala, bili smo sve bolji, ali lopta nije htjela u mrežu. Treba se sada koncentrirati na ostale utakmice i nadamo se najboljem. Što se obranjenog kaznenog udarca tiče, vježbao sam s trenerom u klubu, naučio me kako ih braniti."

AUTOR: HNS

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!