Košarka

Kraj velike karijere? LeBron nije siguran hoće li se vratiti sljedeće sezone

Branimir Korać • utorak, 23.05.2023.
Kraj velike karijere? LeBron nije siguran hoće li se vratiti sljedeće sezone
Foto: EPA

Veliko razočaranje za LeBrona Jamesa nakon metle u finalnoj seriji Zapadne konferencije. James nije siguran hoće li se vratiti na parket i sljedeće sezone...

Je li došao kraj velike karijere? LeBron James je na prekretnici, očito vrlo razočaran ispadanjem od Denver Nuggetsa u finalu Zapadne konferencije, ali i pritisnut ozljedama, poručio je kako je možda došao kraj.

Igraj na utakmice NBA doigravanja na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon četvrte utakmice finalne serije Zapadne konferencije u kojoj je James ubilježio već u prvom poluvremenu 31 poen i susret završio s 40 poena, deset skokova i devet asistencija, zvučao je vrlo razočarano.

"Moram razmisliti želim li nastaviti igrati i sljedeće sezone", izjavio je LeBron te tako najavio ljeto puno špekulacija nastavlja li karijeru ili je završava.

James se definitivno ne zadovoljava i neće se zadovoljiti epizodnim ulogama, ali fizički je sve teže nositi momčad na svojim leđima što radi od prvog dana u ligi. Najave o ujedinjenju oca i sina u ligi jednog dana, što je bio LeBronov san, možda se ipak neće ostvariti.

FOTO: EPA/BOB PEARSON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!