Nogomet

Biuku puna minutaža u porazu

Krešimir Milić • četvrtak, 15.06.2023.
Biuku puna minutaža u porazu

Njegova momčad izgubila je na domaćem terenu, a krilni napadač je završio susret sa žutim kartonom. Dobio je punu minutažu u ovom susretu…

Los Angeles FC nakon teškog poraza u Houstonu (0:4) dočekao je Dynamo na svom terenu, a ni tu nije bio bolji ishod za njih. Slavio je Dynamo Houston i u gostima, samo ovog puta s 1:0.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Jedini gol na susretu zabio je Micael u 23. minuti. Gol je pao nakon loše reakcije cijele obrane poslije ubačaja iz slobodnog udarca kojeg je skrivio Stipe Biuk. Lopta se odbila do Micaela koji ju je zakucao pod gredu za ispostavit će se i konačni rezultat.

Biuk je za taj start u neopasnoj zoni dobio i žuti karton u 22. minuti. LA FC je na kraju utakmicu završio s igračem manje. Naime, u 79. minuti Opoku, koji je ušao na poluvremenu, dobio je direktni crveni karton nakon što je kod jedne izgubljene lopte uklizao s dvije noge prema suparničkom igraču.

Biuk je u ovom susretu dobio punu minutažu, a cijelu utakmicu odigrao je i Ibrahim Aliyu koji je u Houston Dynamo preselio iz zagrebačke Lokomotive.

LA FC je trenutno na trećem mjestu Zapadne konferencije MLS-a s 26 bodova i utakmicom manje od vodećeg St. Louis Cityja, a Houston je na šestom mjesu s 24 boda i dvije utakmice više od Biukove momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!