Ostali sportovi

Odličan otpor Hrvatske, ali ipak poraz od jakih Australaca

Petar Jenjić • subota, 17.06.2023.
Odličan otpor Hrvatske, ali ipak poraz od jakih Australaca
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Boris Krčmar i Romeo Grbavac nisu uspjeli ući u četvrtfinale Svjetskog kupa u pikadu. Bolji su s 8:6 bili branitelji naslova Australci - Damon Heta i Simon Whitlock...

Hrvatski pikadisti nisu uspjeli iznenaditi branitelje naslova Australce na Svjetskom kupu koji se igra u Frankfurtu. Damon Heta i Simon Whitlock uspjeli su ipak proći u sljedeću rundu.

Igraj na pikado mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Boris Krčmar i Romeo Grbavac odigrali su jako dobar meč, pružili odličan otpor, a na koncu su poraženi s 8:6 u legovima.

Hrvatska je uspješno krenula u meč i nije dopuštala protivniku odvajanje. I Krčmar i Grbavac koristili su većinu promašaja Australaca te nakon prvog sessiona imali vodstvo 4:3.

Međutim, odmah nakon početka nastavka Australci kao da su ubacili u brzinu više. Počeli su pogađati puno toga što ranije nisu i jednostavno su pokazali kvalitetu više koji definitivno posjeduju.

Heta i Whitlock povezali su četiri gema i poveli sa 7:4, Hrvatska je uzvratila s dva gema, imala bacanja za poravnanje, ali nije uspjela. S obzirom na sve, pružen je sjajan otpor.

Svjetski kup, pikado:
Australija - Hrvatska 8:6

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!