Tenis

Niz ide dalje: Dodig i Krajicek upisali 12. uzastopnu pobjedu, izboreno polufinale Eastbournea

Mihaela Bradovski • srijeda, 28.06.2023.
Niz ide dalje: Dodig i Krajicek upisali 12. uzastopnu pobjedu, izboreno polufinale Eastbournea
Foto: EPA

Ivan Dodig i Austin Krajicek izborili su prolaz u polufinale ATP turnira u Eastbourneu. U četvrtfinalu su bez problema svladali Liama Broadyja i Jonnyja O'Maru...

U ranijem terminu Nikola Mektić i Mate Pavić izborili su prolaz u polufinale turnira u Eastbourneu, a tamo su im se pridružili i Ivan Dodig i Austin Krajicek. Nećemo gledati hrvatsko polufinale, ali mogli bi hrvatsko finale.

Igraj na mečeve parova na turniru u Eastbourneu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dodig i Krajicek su u sjajnoj formi i ovo im je čak 12. uzastopna pobjeda. Liam Broady i Jonny O'Mara nisu protivnici s kojima bi trenutno jedan od najboljih parova svijeta trebao uopće imati problema.

Prvi set Dodig i Krajicek riješili su u samoj završnici. Na početku seta igrači su razmijenili breakove, a onda je kod 5:4 hrvatsko-američka kombinacija došla do set lopte na servisu Britanaca, odmah ju je iskoristila i završila posao u tom periodu igre.

Britanci su sredinom drugog seta uspjeli doći do breaka i povesti s 4:2, no tu su stali. Dodig i Krajicek vežu četiri gema te bilježe pobjedu s dva puta po 6:4.

Za ulazak u finale Dodig i Krajicek igrat će protiv Matthewa Ebdena i John-Patricka Smitha s kojima se još nisu susretali.

ATP Eastbourne, četvrtfinale:
Ivan Dodig/Austin Krajicek (Hrvatska/SAD, 1) - Liam Broady/Jonny O'Mara (Velika Britanija) 6:4, 6:4

FOTO: EPA/CAROLINE BLUMBERG

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!